Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Mardrömmar...

Av Åsa - 29 maj 2009 08:53

Jag har drömt konstigt om syrrans möhippa hela natten...Idag går den av stapeln! Och jag är fortfarande inte klar med allt, och har att göra hela förmiddagen...härligt, då vet man att man lever! Tid för kaffe och kort blogg tar jag mig.


Beaglarna var ute på promenad no 4 idag. Det är roligt att testa olika tekniker för koppelpromenad, och att följa deras beteende från dag till dag. När jag kom in var det glada tillrop från båda...de trängs om att få vara närmast mig, jag är noga med att ta en lugn stund innan det är koppeldags för att undvika två hyperstressade hundar i början av promenaden. Idag la vi till att sitta innan dörren öppnades, inte för att de förstår något än, men mönstret kommer att klarna efterhand. Den största förändrningen är att det enorma drivet FRAMÅT TILL VARJE PRIS börjar avta något, de kan njuta av fläcken där de befinner sig lite mer. Stressbeteendena börjar avta, nosandet blir mer uttalat, och Dacke började idag testa lite olika beteenden för att få godis och höll koncentration i nära 10 sekunder! Fortfarande ingen klicker, jag vill låta dem landa lite mer i sin nya rutin först.


I helgen är det bokat rum för romantisk weekend för två, och hundarna ska bo hos varsitt föräldrapar. Naturligtvis väljer Popsy IDAG för att se ynklig ut, kuta med ryggen, och signalera ont, ont! Jag har ingen aning om vilken kroppsdel...ryggen? Magen? Bakbenen? Hon var väldigt spänd över ryggen, så jag masserade henne en stund och testade lite TTouch (från en ny, spännande bok, inlägg kommer!). Hon slappnade successivt av. Nu ligger hon under täcket som vanligt, få se hur hon mår när det är dags att åka. Varför just idag? Jag kommer att oroa mig för min lilla snuttis hela helgen...

 
ANNONS
 
Tina

Tina

29 maj 2009 16:46

Ha det så skoj på möhippan och så mysigt på romatikweekenden.
Tina

http://workinglabs.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se