Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Duktig Mårran nästan jämt

Av Åsa - 25 maj 2009 07:16

Varje liten seger är en seger!

Igår kunde Mårran gå ut i "sin" hage, konstatera att tre hundar fanns där, och tycka att livet var helt OK. Det känns bra!


Men än är vi långt ifrån "färdiga"...grannens svarta, snälla blandras är (verkar det som) vårt sista hinder att övervinna. Inte vet jag varför Mårran anser att denna vänliga hund måste skällas ut, men ägaren frågade diskret Ola i förra veckan om det inte var jobbigt att ha en hund som inte kunde träffa andra hundar... och Mårran ser verkligen ut som ett monster när vi träffas så jag förstår frågan. Jag borde gå över och be om en gemensam promenad, så att Mårran får "skälla av sig" och konstatera att svarta rufsiga hundar INTE HELLER är farliga. Det är så mycket man borde...


Popsys ansikte har antagit en lite lustig form, liksom knölig på ställen som ska vara släta...Vet Malin misstänker inflammation efter senaste bettet så nu blir det penicillin i några dagar med förhoppning om att hennes vanliga söta utseende kommer tillbaka snart. Hon verkar inte ha ont av svullnaden, men å andra sidan så upptas hela hennes värld av icke-existerande valpar just nu. Hormoner...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa&Sam

29 maj 2009 23:26

Kanske en sen kommentar, men jag ville inte skriva ngt förrän jag faktiskt märkt att det inte var en engångsförbättring.
Sam har blivit jätteträningsvillig, bara genom att ändra min ton till en gladare o mjukare röst(som du sa) på mina kommando har helt plötsligt ställande o läggande under gång gått in!!:D Och att jag slutat tjata på honom när han gör fel, istället säger vi "oj nu blev det fel, inget godis) o så gör vi om det. Han jobbar mkt bättre nu!
Så tack för en mycket lyckad kurs för oss!!
Har precis varit ute o kört ett pass i mörkret, gud va kul det är att träna hund;)
Ha nu en jätteskön weekend/Kram Åsa

 
Ingen bild

Åsa

30 maj 2009 08:49

Så glad jag blir! Lustigt hur små detaljer kan lösa upp mycket :)
Kram!
Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se