Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Pipigt!

Av Åsa - 7 maj 2009 07:40

Höglöp inföll 13 mars, så nu tror Popsy att hon har valpar i magen. Man tycker hon borde lära sig efter falskt alarm varenda gång, men icke.

Så nu gnälls det, hon bäddar överallt (inklusive min mage, aj), hon pressar nosen (Popsy Special, nosen pressas HÅRT mot valfri fläck och hålls kvar där ca en minut innan den flyttas ca en millimeter i någon riktning och proceduren upprepas. Oftast pressar hon mot sin mage, men allt duger...kudde, byxben, soffan...Och nej, hon får knappt luft) och hon blir tjock eftersom hon äter ALLT hon kan hitta. Igår snodde hon en äggula av Mårran SOM MÅRRAN REDAN BÖRJAT ÄTA PÅ! Bara knuffade undan nosen som en självklarhet. Hormoner... Jag ser fram emot "nedkomst" om ca en vecka med tillhörande mjölkbildning (det kommer att lukta sur mjölk överallt eftersom hon läcker) och runtbärning av leksaker. Och mera pip förstås...


Annars kommer dagen att vigas åt förberedelser inför helgen. Det ska bli så roligt att ta med Mårran! Få se vad hon gillar att bo på vandrarhem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se