Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Styrelsemöte

Av Åsa - 6 maj 2009 07:46

Jag fick en komplimang av en av de manliga styrelseledamoterna igår: "Du ser ut som att du lever!" Jo, det har varit hyfsat lugnt i mitt liv på sistone, och dessutom blir jag piggare när hundarna går bra. Trevligt att det märks!


Mötet var betydligt lugnare men lika trevligt som sist, och det känns som att vi kommer en liten bit på rätt håll varje månad. Skånevänner, sprid ryktet: vi börjar hålla kurser igen! Framför allt agilitysektorn, men anmäl även till rally, valp, och allmänlydnad. Jag kan inte lova en plats, men jag kan garantera att vi jobbar på det med allt vi har!


Annars gör regnet mig oinspirerad, Popsy sur (i dubbel bemärkelse), Mårran disträ, och hästarna blöta. Jag ser fram emot att åka till Uddevalla och träna i helgen! Hoppas vi slipper regn...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se