Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Husse och Mårran i maskopi

Av Åsa - 26 april 2009 10:01

Jag tror att där finns en pakt i mitt hem...Husse och Mårran har gängat ihop sig mot mig och mina "fåniga regler" vid matbordet.

Jag märkte den första tendensen redan när jag lämnat dem ensamma första helgen, Mårran hade bytt plats från sängen (som jag tycker är en lämplig plats) till sittande vid husses sida, räknandes varje tugga från tallrik till mun. Snabbt fixat, hund åter på sängen.

Efter nästa helg var det lite värre, nu hade hon börjat DREGLA! Snabb omträning, hund åter på sängen odreglande.

Nu i veckan upptäcker jag att hon har börjat gömma sig bakom husse, OCH HAN LUTAR SIG FRAM FÖR ATT DÖLJA HENNE! Eeeh, hallå? Överens om uppfostran? Knappast...

Dilemma: Ska jag ge upp eller ska jag börja träna BÅDE husse och hund? Tips om PF för husse? Eller jag kanske kan hitta någon variant med mig som speciell signal för just sängbeteendet? Eller ska jag bara bryta pakten rakt av genom att avslöja att jag vet allt...Får fundera ett tag. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se