Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Rådjursdelar

Av Åsa - 25 april 2009 09:48

Får någon månad sedan gjorde jag och hundarna ett makabert fynd nere vid ån: ett dött rådjur. När vi såg det var det ganska nyligen avlidet och saknade huvud. Vi har en räv som rör sig i området, ett antal minkar, och naturligtvis råkor och rovfåglar, så efter några dagar var kadavret ganska strippat. Ok, äckligt, men naturens gång liksom.

Nu har delar av det där rådjuret börjat dyka upp lite överallt...För två veckor sedan apporterade Mårran en klöv (med ben) från åkern. Förra veckan en del av ett bröstben. Idag hittade Ola och hundarna det saknade huvudet, till hälften nergrävt, med rävbajs ovanpå (för att markera att det är hennes?). Mårran tyckte att det var väldigt spännande men lite läskigt, hon cirklade runt huvudet ett antal varv innan hon vågade sig fram, och sprang SNABBT till husse på inkallning. Popsy som var lite efter (som vanligt) sprang direkt fram, varvid Mårran resolut lämnade husses sida, sprang bort till sin lilla kompis, och vallade henne mot husse och tryggheten (eller ville bara markera att huvudet var HENNES).

Alla mina tendenser att vara äckelmagad över döda djur har försvunnit sedan jag flyttade ut på landet...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se