Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Avskalad häst

Av Åsa - 24 april 2009 17:45

Benjamin berättade att det börjar bli varmt med all fällepälsen, så utrustad med en furminator gick jag lös på hans päls. På 30 minuter var där tillräckligt mycket päls för att bygga en ny häst... Han stod helt lös och njöt och flyttade bakbenet så att jag skulle komma åt ordentligt i ljumskarna och runt familjejuvelerna. Just där var en enda kaka av intorkad svett och fällepäls, det måste ha dragit rejält när jag skoningslöst tog bort alla lösa pälsstrån. Han är så snäll!

Jag måste säga att furminatorn är överlägsen andra redskap jag har provat, både till hundarna och nu hästen. Sedan behöver man kanske inte använda den smalaste när man ger sig på en ardenner...

Lillkillen börjar växa till sig ordentligt, han har fått både nacke och manke. En riktigt snygg överlinje med fin resning! Ett par cm till så är jag riktigt nöjd. Få se om jag får tid att sadla på i helgen!

 
ANNONS
 
AK

AK

24 april 2009 20:59

Bild på sadlad nykardad och Benjamin!! Please!! ;) :D

http://bacillen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se