Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Blandade bilder från helgen

Av Åsa - 21 april 2009 09:20

Ingen ingång för människor...det blev till att krypa...


"Men matte, vad VILL du?" (Träning av bakåtsnurr runt föraren)


ALLA TRIXEN FRÅN SÖNDAGEN:

Buga


Höger / vänster tass


Springa i takt, både med varandra och musiken


Stoppa huvudet i mattes stövel


Hoppa upp på mattes rygg


Snurra på pidestal


Sticka huvudet i en kon


Krafsa på lådan


Höga frambenskickar


Stå på lådan vänd från husse


Snurra baklänges runt matte


Buga för käppen


Notera att vi dessutom tränar utanför hotellets ingång, med allt vad störningar det innebär. De andra hotellgästerna tittade lite konstigt på oss då och då...

Mitt bästa minne från helgen: Popsy och jag ska gå över gatan, ett gäng ungdomar kommer bakom oss. Grabbarna gör störiga skäll-ljud (som unga grabbar gör), Popsy har fokus på mig och sätter sig när jag stannar för att vänta på en bil. Den ena tjejen säger till sin kompis "Åh vilken söt och duktig hund!". Att träna trix och konster i all ära, det som gör mig allra gladast är när mina hundar är riktigt duktiga i vardagen!

 
ANNONS
 
Tina

Tina

21 april 2009 15:40

Vilka massa roliga trix och skoj med bilder. Men jag håller med dig, lyckligast blir man när svårigheter i vardagen fungerar. Duktiga Popsy och vilken blåsning för grabbarna.
Kram

http://workinglabs.wordpress.com

 
Elín

Elín

21 april 2009 20:29

Hei på deg Åsa, og takk for sist!
Så gode reportasjer du har skrevet fra helgen - veldig bra! Jeg er fremdeles sjokkert over at Zanto valgte bort den store pølsesnabben som du både tilbydde ham og "mistet" fremfor ham ;-)
Tror de fleste har fått en aha! oppvekker og latt seg imponere av hundene :-)
Håper det er ok at jeg tok kopi av bildet av noen av bildene dine....

http://www.gapzanto.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se