Åsas hundar

Alla inlägg under mars 2009

Av Åsa - 1 mars 2009 08:38

Gissa vem som trampade av ena framskon igår...Dessutom körde han en "Tango Special", dvs han trampade av den till hälften och trampade sedan in tåkappan rakt i hoven. Mycket blod...

Han är inte jättehalt (som han blir när han tappar en baksko) så jag hoppas att han blir OK när skon kommer på igen. Ibland tror jag att han har fobi mot hästskor, eftersom han trampar av dem så fort han kan...


Mårran har börjat löpa, små bloddroppar runt hela huset. Det problemet har vi aldrig haft med Popsy, hon håller sig oklanderligt ren. Jag går hellre runt och torkar än plågar henne med ett tikskydd (för när det gäller dylika attiraljer så är "plågar" det enda korrekta uttrycket). Värre är att hon är otroligt lättirriterad, OCH stjäl Popsys favoritleksaker. Jag behöver knappast säga att alla leksaker är bortplockade, tyvärr så är vi inte alltid medvetna om vad som kan bli en älskad ägodel: en skruv, en stulen strumpa, en bit ludd, en dammråtta... Än så länge har allt gått bra (vi fortsätter med att förebygga och berömma).

Hon har dessutom en min som säger "Det är så syyyynd om mig" och vill knappt göra någonting. Popsy brukar vara en vecka senare, så gissa när hon kommer att höglöpa...Oslo-helgen...Jaja, det får bli som det blir.


Popsy njuter i vårsolen. Jodå, VÅREN är på väg!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se