Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 7 mars 2009

Ingen kraft kvar...

Av Åsa - 7 mars 2009 17:55

I morse hjälpte hon till att spela in rallyfilmen för mars. Sedan följde hon med till klubben och skällde ut deltagarna på klickertränarutbildningen. Sedan ut i skogen, uppletande (första gången någonsin) och spår (hon var super på spåren!). Nu är hon helt slut, mitt lilla Mårr...


Här är Mars rallylydnadsfilm: hund framför sitt i alla varianter!

 
ANNONS
 
Sarah

Sarah

7 mars 2009 18:59

TACK för en super dag i skogen! Matte kanske också helt kraftlös?.....Ses iarla stund imorgon ;-)

http://www.sarahlina.com

 
aza

aza

8 mars 2009 03:45

Vad duktig hon är :)
Har bara en liten undran: hur gör du när du lägger in filmer?? Ha det gott!!

http://aza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

8 mars 2009 15:14

Aza: Jag lägger upp filmerna på youtube och klistrar in "embed"-koden. Tack för komplimangen, jag är själv stolt över henne!
Sarah: ganska slut, ja...:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se