Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Ruta

Av Åsa - 25 februari 2009 08:53

För första gången i vinter plockade jag fram konerna. Popsy hade fint drag framåt, hon sprang bredvid ett par gånger med fick göra om, och sedan verkade hon förstå trots att jag flyttade runt rutan. Vi fortsatte med en kort rallybana med vänstersnurrar, backa och sitt-stå, det börjar äntligen lossna med anti-skutten! Jag kastar godiset ut till vänster, och nu gör hon rätt till 50%, så att jag kan börja be henne göra om när hon skuttar. Det finns hopp! Eller förhoppningsvis snart inga hopp...

Dagens stora överraskning var när jag bytte till Mårran, och hon siktar in sig DIREKT på konerna! Jättefint spontant rutskick, helt oplanerat. Tacka och ta emot! Vi tränade vidare lite med rutan (jag frishejpar rutan på Mårran mest för att se om det går), där finns faktiskt drag mot rutan! Framsteg.

En minibana för henne också, hon är säker. Vi la ut två frolicar och tränade åttan, det fungerar fint med att följa min hand. Jag tror att det är enklare för henne när hon ska göra något aktivt, och inte bara låta bli att göra något.

Väldigt nöjd med träningen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se