Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Så är man igång igen

Av Åsa - 23 februari 2009 17:47

Och jag som inte skulle vare sig planera eller ha någon större medverkan på spårtävlingen...Vad gör man när vi bara är sex tappra utan koll? Sitt bästa, och hoppas på tur.

Tack ni som ställer upp på olika sätt! Vad hade jag gjort utan er...


Mitt boende första helgen i Norge är fixat! Min mamma har förbarmat sig och bokat ett rum till mig och Popsy. Jag känner mig mer lättad än jag trodde, hurra för att jag slipper sova i bilen!


Denna veckan är det targetvecka, så jag tror att det blir lite ruta så fort snön har smält. Rutan är egentligen en enda stor target...hoppas jag att Popsy ser det som.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se