Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Seg söndag

Av Åsa - 22 februari 2009 14:51

Hela söndagen är liksom täckt i ett grått dis...


Jag tog med Mårran på stadspromenad, hon skötte sig jättebra! Hon är den i gruppen som fortfarande kan bli lite spänd vid hundmöten, men jag klickade för Titta ett par gånger och sedan började hon ta kontakt spontant. Tredje hundmötet gick helt perfekt, mjuka ögon och öron, ingen ragg. Hundarna i gruppen är accepterade till 100%, hon är helt lugn med att hälsa nos mot nos. Skönt!


Igår var det dags för "mitt" första styrelsemöte. Tack och lov för bra styrelsekompisar! Jag kunde hålla i mig i bakgrunden så avhandlade vi gemensamt punkt för punkt och försökte lista ut vad det är vi ska göra... Det känns svårt men hoppfullt. Hade jag bara känt att jag hade TID med detta, så hade det nog varit riktigt roligt! Vi konstaterade att vi gör vårt bästa, och är det någon som klagar så är de välkomna att ta vår plats.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se