Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Kurshund?

Av Åsa - 18 februari 2009 13:04

Nej, det får hon nog inte bli igen...Små Loppor blir lätt uttråkade och hittar på följande:

*Äta upp allt godis i mattes ficka (jackan var liggplatsen)

*Stirra utmanande på lämplig (betydligt större) hund

*Kasta sig över annan (också betydligt större) hund med ursäkten att hunden mopsade sig

*Upprepade gånger bryta sig in i leksakslådan för att stjäla ett blått tygmonster

*Vägra ställa upp och visa något (allt godiset var ju uppätet)

*Gnälla, skälla och morra på hundar som kommer för nära


Nästa gång tar jag med Mårret, och hoppas att det blir bättre...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna & M n´ M

19 februari 2009 01:10

Hi hi hi! En bra kurshund är guld värd men när jag tar med trollet brukar jag skoja om att han alltid kommer uppföra sej sämst så att ingen kursare ska behöva känna sej dålig. Brukar vara ganska uppskattat =)

 
Ingen bild

Malin m Birk & Mio

19 februari 2009 14:43

Haha, ja Popsy ansåg nog att hon arbetade mycket hårt under hela kursen :-). Hon är en skojig hund (det är tur att hennes matte har humor), och hon var en bra störning :-).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se