Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Rallylydnadsfilm: svängar, snurrar, sidosteg

Av Åsa - 30 januari 2009 18:23

 
ANNONS
 
Ingen bild

Charlotte_bojjan

30 januari 2009 21:43

Åh, vad duktiga ni är alla tre! Jag skulle vilja ha alla dina filmer på en DVD. Går det att beställa en sådan av dig (med Popsy, Mårran, Athlas o Benji (+ tax- och pudelfilmen))? Du skulle nog kunna sälja den med förtjänst i din hundshop!

 
Ingen bild

Åsa

30 januari 2009 22:08

Jag har ingen DVD-brännare, men jag fixar gärna en CD till dig.

 
Sofie & Sally

Sofie & Sally

30 januari 2009 23:05

Så roligt att se film på rallylydnad! :D Vet inget om det men det verkar kul! :D

http://stallions.se/sally

 
Ingen bild

Charlotte_bojjan

31 januari 2009 23:55

Det går lika bra med en CD. Tack på förhand!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se