Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Ett år äldre

Av Åsa - 27 januari 2009 19:50

Så är födelsedagen (nästan) till ända...33 år. Jag tror jag ska strejka nästa år, nu räcker det! Eller, skulle inte 30-årskrisen vara över? Lika bra att acceptera att jag blir äldre, jag lär inte kunna ändra på det.

En av mina presenter är photoshop elements, så där ska jag tillbringa resten av kvällen i sällskap med Scott Kelby. Om jag lyckas så kommer här något exempel under kvällen...

 
ANNONS
 
kari-anne&heidi

kari-anne&heidi

27 januari 2009 20:24

Gratulerer med da`n! :D

http://karia-belgerbloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

Andrea

27 januari 2009 21:00

GRATTIS!!!
Tror du har koll på läget... Men bra länk angående elements är www.bildbehandla.se
Guider mm till stora photoshop finns på moderskeppet.se
Och det mesta av det på moderskeppet går att använda även till elements. Lycka till! Och du, vänta bara - snart önskar du dig riktiga photoshop!

 
AK

AK

27 januari 2009 21:33

Stort Grattis!
önskar AK som fyller 35 nästa vända...tantvarning snart?

http://bacillen.wordpress.com

 
Sofie & Sally

Sofie & Sally

27 januari 2009 21:50

Grattis på födelsedagen! :D

http://stallions.se/sally

 
Birgitta

Birgitta

28 januari 2009 07:21

Här kommer ett försenat Grattis från Fatima och mig! Hoppas att du hade en bra födelsedag. Jag läser också en bok av Scott Kelby, han förklarar så enkelt och bra, superbra bok. Gillar bilden på det stora spökträden.

http://www.fatimacinta.se

 
Ingen bild

Åsa

28 januari 2009 09:04

Tack allihopa! :)

 
Ingen bild

charlotte_bojjan

28 januari 2009 09:17

Ännu ett försenat GRATTIS!
från en som fyllde 33 för snart 25 år sedan. Tänk på att du varje födelsedag kan fira att du har fått uppleva ännu ett år med massor av nya erfarenheter och förhoppningsvis glädjeämnen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se