Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Gillar att jobba

Av Åsa - 27 januari 2009 10:27

Att Popsy gillar att jobba är inte direkt en överraskning (ständigt hungrig), men att Benji kommer travande i full fart när han ser husse komma med selen, det är häftigt! Speciellt när man tänker på hur han fick ta i sist...Hundratals år av avel kommer till sin rätt!

Idag hade inget frusit, men det var lerigt och slirigt. Han tog spjärn med hovspetsarna i leran och tog i...han verkar verkligen gilla att dra!


För hundarna är det Allmänna Stadgeveckan. Popsy har kört stadga i stå, sitt och ligg med omvänt lockande. Ett par gånger blev fårköttet alltför frestande, men efter att ha fått in ett par klick för att verkligen sjunka ner i golvet låg hon som en stenstod. Sitt är sällan problem, och stå börjar också fungera jättebra!

I stadgan kör jag inte spontant, utan säger helt enkelt "stanna". Det känns lite kaka på kaka att lära om något som fungerar så bra...den träningstiden kan vi använda till annat.

Mårran har legat under sängen och inte velat träna alls...Får se ikväll om Mademoiselle är på bättre humör, eller åtminstone hungrigare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se