Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Tisdagsapportering

Av Åsa - 20 januari 2009 20:13

Popsy tränade "inte tugga", först med metallen (inga problem), sedan tjocka träapporten (som hon försökte stjäla) och till sist smala, tuggade träapporten (den var svår...) Frontarbetet fungerar fint, lite mer tugg när hon sitter vid sidan. Men inte mycket, och det blev stadigt bättre!

Sedan fick hon lite enkel dirigering, som utvecklades till "apportera TRÄ inte en gummileksak". Svårt...men hon fixade det! Naturligtvis fick hon den lockande leksaken som belöning.


Vilma har utvecklat "frys-apport". Hon håller träapporten alldeles stilla i tio sekunder! Jag började med lite handstörning, klappar och petande, hon höll fast! Jag flyttade in henne till sidan, lite svårare. Vi växlade lite, hon går fort framåt!


Mårran fick en promenad till Lysia för att träna mot skällande hundar. De var inte ute, typiskt! Vi passade på att träna de "nya" rallyrörelserna: backa vid sidan, vänstersnurren med och utan backande, och skiften vid sidan. Mårran rockar! Inte ett fel!

När vi kom hem tog vi fram först träapporten (som hon försökte hålla med framtänderna innan hon grep ordentligt), och sedan metallen. Med blodpudding närvarande kunde hon tänka sig att tveksamt gripa och hålla (jag höll också).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se