Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Inte bara mitt fel...

Av Åsa - 14 januari 2009 15:37

...att det inte blir så mycket tränat. I morse släpade jag ut Popsy från hennes sovplats under täcket, tillbringade fem minuter med att övertyga henne om att man KAN jobba för torrisar, och kunde sedan till slut träna vidare på frishejpingsprojektet snurra.

Det tar sig! Sakta men säkert...Vi har valt håll och strategi, jag har en plan, och jag HÅLLER MIG till planen.

Jag tänker avundsjukt på Kajsa och Nelly som fixade att frishejpa snurra på några ynka veckor, samtidigt som jag tittar på Popsy som helvilt kastar sig åt höger eftersom jag förstärkt huvudvändningar som första steg. Eller var det target på vattenskålen jag ville ha? SPLASCH! Kanske inte...


Mårran tittar lugnt på från sin plats på sängen, helt ointresserad av att deltaga. Vilma är sur och skäller för att hon inte får vara ute med husse. (Eller...vad vet jag om hennes känslor...skäller gör hon iallafall, och ut vill hon).


Nytt pass imorgon, ikväll blir det massage.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kajsa & Nelly

14 januari 2009 21:18

Är det till nån tröst om jag säger att hon gjorde en konstig titta-bak-och-backa-samtidigt ett bra tag innan det lossnade?

Jag ser fram emot kursen! Jag behöver lite struktur...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se