Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Snart slut på året

Av Åsa - 31 december 2008 21:09

Bara tre timmar kvar. Jag har det lugnt och skönt, Ola tittar på Goldfinger, hundarna uppför sig som om de är lätt berusade (speciellt Mårran som har lite problem med balansen) och de verkar älska hela världen...


Summa summarum för 2008:

*Jag gick min klickertränarutbildning, och utvecklades enormt som klickertränare

* Min privatträning tog fart på allvar och jag höll mina första egna kurser

* Jag höll ett antal ideella kurser för Eslöv, och var ansvarig för tävlingssektorn samt var vice ordförande

* Båda mina hundar blev uppflyttade till LK2 och fortsättningsklass rallylydnad

* Jag skrev färdigt första utkastet till min bok, blev publicerad med artiklar i både Canis och Hundtränaren 2009

* Jag startade upp min blogg

* Och inte minst: jag träffade en massa trevliga hundägare som blivit både vänner och en del av mitt växande "hundnätverk"


Planer 2009:

* Canis klickerinstruktörsutbildning (om jag kommer med)

* Bli rallylydnadsinstruktör (och ev. domare)

* Få båda hundarna uppflyttade till avancerad klass rallylydnad, tävla klubbtävling i agility med Mårran, få Popsy uppflyttad till LK3

* Jag utökar min kursverksamhet till att utgöra halva mitt leverne, och börjar åka runt och hålla föredrag och helgkurser

* Jag fortsätter inom SBK ett år till som vice ordförande och ansvarig för TS

* Fler artiklar för både Canis och Hundtränaren 2010, samt få boken antagen på förlag

* Träffa ännu fler trevliga hundägare!


Såja! Nu är det på pränt, och det finns ingen återvändo...Jag önskar att ni alla uppnår era mål under 2009! GOTT NYTT ÅR!

 
ANNONS
 
Sofie & Sally

Sofie & Sally

1 januari 2009 09:31

Gott nytt år! :D

http://stallions.se/sally

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se