Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Fotorunda runt gården

Av Åsa - 31 december 2008 14:44

Jag tänkte att FÅR är enklare än hundar, de står i alla fall stilla.


Yngsta tackan Stjärna.


Mårran var med, så klart. När jag står och pysslar med inställningarna fick hon för sig att det kunde vara lite kul att jaga får, men ack vad hon bedrog sig!

Mina får är hundvana, tuffa får! Jag hann inte fokusera ordentligt, inställningarna är åt skogen, men bilden är ganska kul!


Idag jobbade båda hjälpredorna med att packa ur dagens vedlass, som Benji drog i morse.

Mina duktiga, hjälpsamma hästar! Notera att två vedträn ligger på marken...vem tror ni slängde dit dem?

Styrkt efter att ha plåtat lite stillsamma djur försökte jag bygga en enkel fotostudio inomhus för hundarna. Att hantera hundar , kamera OCH make visade sig vara ett styvt jobb...Öva, öva och öva igen!

Mårran var hyfsat stilla.


Popsy och Popsys skugga. Ljussättning är komplicerat!


Nyårssmällandet har börjat, hundarna är på tårna trots tabletter. Får nog öka dosen ikväll.


 
ANNONS
 
Emma, Skott &  Krut

Emma, Skott & Krut

31 december 2008 19:38

tassar in för att lnska er GOTT NYTT ÅR!!!
Härliga bilder du tagit med nya kameran....
kramar från oss

http://www.dualdogs.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se