Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Nyårsaftons morgon...

Av Åsa - 31 december 2008 09:32

...och Mårran har redan blivit skottskrämd. Inga raketer, men väl fasanjakt. Jag är glad över de lugnande tabletter som mina hundar ska börja få vid lunchtid, hoppas verkligen att det ger önskat resultat!


Vädret är lika trist och "blekt" som övriga veckan, dagens fotoprojekt (hittills) är en physalis:

" Vill ut!"


Jag har sakta börjat testa mig fram i mitt bildbehandlingsprogram "the gimp", det ska vara någon typ av gratisvariant av photoshop. Ingen bruksanvisning, och en massa konstiga funktioner...men jag testar på!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kajsa & Nelly

31 december 2008 13:28

Det går verkligen fort framåt med dina bilder! Jag har inte provat gimp själv, än, men tänkt ett tag att jag skulle göra det.. jag tror att det finns många bra tips att hitta om man utgår från den här sidan: http://bildochfoto.se/gimp-ett-gratis-alternativ-till-photoshop/ .Gott nytt år!

 
Ingen bild

Åsa

31 december 2008 14:42

Tack för tipset! Gott nytt på dig och minihunden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se