Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Inte BARA kamera

Av Åsa - 30 december 2008 14:15

Jag har hunnit med att träna lite också.

Det var länge sedan vi frishejpade, så de fick varsitt rent shejpingpass.


Popsy återupptog "tassar i matskålen". Jag var noga med att inte klicka för skrapande, utan för rejält tryck med tassen i mitten, och det gav snabba resultat. Metallskålen buktar lite och låter lite när hon lägger på vikt, och det är JÄTTELÄSKIGT! Men jag var envis: tassarna skulle i skålen. Hon kämpade med att puffa på den, krafsa på den, lägga sig på den..."OK, jag sätter väl i tassarna då! Men jag tänker inte gilla det!"


Mårran fick rulla runt på sängen. Inga problem! Flera snygga rullningar blev det, och en hel del mysande på ryggen och kliande på magen under tiden.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se