Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Gott nytt år till alla!

Av Åsa - 28 december 2008 16:53

Jag har fått så många fina julkort och nyårshälsningar, och inte skickat ett enda...Så här är ett stort kollektivt GOTT NYTT HUNDÅR ALLIHOPA!


Vädret var inte roligare idag, så inga bilder blev det...Bara tränar på inställningarna inomhus, för att se hur olika kombinationer påverkar bilderna.

Men jag har gjort något nyttigt: jag har ridit Benji för första gången! Lite läskigt var det med ny ryttare på ryggen, men han slappnade snart av. Han är så smart och cool så det kommer att gå i ett litet nafs att rida in honom. Jag har redan planerat breeders trophy-finalen i dressyr för fyraåringar...(Ha, ha, som om!) Han är så rolig att jobba med!


Jag känner mig utvilad och peppad efter min vilohelg, det ska bli jätterolig att börja jobba med hunderiet igen! 2009 blir ett spännande år...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se