Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Lyckad promenad och film på väg

Av Åsa - 30 november 2008 17:17

Vi tillbringade en timme med att filma decembers utmaning idag, ytterligare en timmes redigering, och sedan strejkar min dator när jag ska ladda upp den...Varför hatar min dator youtube? Fixar det imorgonbitti från jobb istället.


Jag har inte skrivit om Lysiahundarna på ett tag, men det är för att det går sakta men stadigt framåt! Idag gick vi förbi (båda hundarna) utan uppvärmning, bara halsband, frolic, klicker, och tålamod. Mårran spände sig i början men fick tid på sig att stressa ner (titta-där-leken), och sedan var hon redo att gå förbi avslappnat med fokus på mig. Jag är verkligen nöjd med utvecklingen!


Annars har helgen ägnats åt följande:

Köpa svets (stort projekt)

Fixa lite julklappar

Gå i kyrkan

Lyfta upp en massa TUNGA möbler på vinden

Rida Benjamin (gick jättebra!)

Och ikväll är det middag hos svärföräldrarna.


Imorgon är det jobb som vanligt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se