Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Bakslag...

Av Åsa - 29 november 2008 18:42

Helt plötsligt gömde sig Mårran under sängen igen när det var dags för klorna...Jag fattar ingenting, men det var bara att börja träna från början.

Vi körde "på plats" på fällen, sedan externbelöning mellan frambenen och jag satte mig bakom innan varsågod, till slut samma sak sittandes. Jag hade Popsy med sittandes vid sidan, två gånger fick Mårran överslag och smet så då fick Popsy träna lite (effektivt för att få tillbaka Mårran). Till slut kunde hon i alla fall gå och lägga sig glatt och villigt, sätta sig upp, få belöningen lagd mellan framtassarna, sitta lugnt medans jag satte mig bakom och lyfte upp en tass, varsågod. Inget kloklippande i detta läget (Ola hjälpte mig med framtassarna i ett annat rum, det var verkligen dags och kunde inte vänta, och hon är lugn när vi är båda). Varför detta plötsliga bakslag? Vem vet, vem bryr sig..."Regression is a natural part of learning" har jag läst någonstans, så jag tröstar mig med det. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se