Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Fler bilder

Av Åsa - 28 november 2008 17:38

Jag behöver bilder på hundar somk vaktar! Har någon en bra bild liggande så skicka till mig. Mina egna agerar modeller:

Vakta sin sovplats (jag gillar färgerna i bilden och Popsy är en bra fotomodell)


Vakta sin leksak (blixtelende!)


Pressande läge...vakta leksak OCH ta foto? Bestäm dig matte! (Mera blixt, inte snyggt!)


Bilden på Popsy är väl OK att använda, men bilderna på Mårran ser ärligt talat väldigt amatörmässiga ut. Jag vet, ett skrynkligt lakan hjälper inte upp bilden direkt...Men hon är söt ändå!

 
ANNONS
 
Andrea

Andrea

29 november 2008 00:59

Förlåt att jag inte svarat på ditt mail... Men precis som du skriver så har jag bästa fotomodellen för uppdraget! Inga problem att arrangera en lämplig situation med tuggben, uppdragna läppar och stora huggtänder! Vi jobbar på det imorgon...

http://www.drean.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se