Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Första försöken

Av Åsa - 28 november 2008 13:51

Jag har trixat en del med inställningarna, har fortfarande inte riktigt koll på vad ISO betyder och kameran överexponerar typ jämt, men lite bättre har det blivit:

Fortfarande inte den skärpa jag helst vill ha, men ganska kul.


Tagen ganska nära


Kraftigt beskuren ur en större bild. Denna gillar jag!


De här får jag oftast av Mårran: hennes svans...


Inte alls nöjd med färgerna! Mårrans pose däremot är bra.


Utklippt ur en MYCKET större bild. Hyfsad skärpa trots rörelse, det är där jag har mitt stora problem...


Och sedan får jag ett sådant här! Snälla, vad gör jag fel? Är systemkamera den enda lösningen för actionbilder? (Mårran hoppar över ett dike, för er som undrar över hennes ställning).


Tips och trix mottages tacksamt! Det SKA gå!

 
ANNONS
 
Ingen bild

charlotte_bojjan

28 november 2008 14:55

Åh, vad söta de är! Popsy med sina JÄTTEöron på den andra bilden (hon måste höra bra!) och Mårran som hoppar fyrfota över diket!

 
Harriet

Harriet

28 november 2008 20:20

Jag gillar verkligen dikeshoppet trots oskärpa. :D

http://www.kiara.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se