Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Egentid

Av Åsa - 28 november 2008 09:04

Jag har tre, TRE lediga dagar framför mig! Inget butiksjobb, inga lektioner, ingen deadline på skrivandet...

Klart jag har en massa andra saker att pyssla med, men inga "måsten". Roliga saker som att träna, filma decemberutmaningen, leka med kameran, köpa en svets till Ola (tidig julklapp, och han får den direkt), och bara slöa.

Annars är jag faktiskt ganska bra på att inte jobba ihjäl mig, har jag ovanligt många "måsten" så får helt enkelt resten av livet vänta lite: huset blir stökigt, vi äter hämtmat, hästarna slappar i hagen (fast det gör de jämt). Jag kan också prioritera ett Buffy-maraton framför att städa när jag sedan väl är ledig (det fattar inte Ola, så det händer på fredagar när han jobbar). Det är något väldigt avslappnande med att följa Buffys vampyrdödande... Hör jag någon säga "verklighetsflykt"? ;)

Jag läste någonstans någongång att skillnaden på positiv stress och negativ stress är att positiv stress är när man har mycket att göra men allt känns roligt, så trots att jag för det mesta håller många järn i elden så är det den nivån jag försöker hitta. Jag tror inte på ordet "borde", antingen är det "jag vill" och då gör jag, eller "jag vill inte" och då låter jag bli. (Ordet "måste" är en annan sak).


För att snabbt byta ämne, ska någon gå på "påverkan/åverkan"-seminariet i Malmö 17/1? Hade varit kul att ha sällskap!

 
ANNONS
 
Ingen bild

charlotte_bojjan

28 november 2008 13:30

Ja, jag har anmält mig till seminariet, och samåker gärna om det passar dig.

Apropå måsten, så har en kollega en skylt i sitt arbetsrum där det står: "DET ÄR OTROLIGT SÅ LITET MAN FÅR GJORT, OM MAN BARA LÅTER BLI ATT FÖRSÖKA".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se