Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Vädret matchar mitt humör...

Av Åsa - 14 november 2008 08:37

Grått och trist.

Hundarna slogs igår...Ola kom hem och hittade Popsy hopkrupen längst in på toa. Blödande i hela ansiktet. Han la sig ner hos henne och lugnade henne i en halvtimme innan han fick ut henne och kunde ringa djursjukhuset och få en tid, och bäddade sedan in henne i en filt på soffan och ringde mig.

Tyvärr är det inte första gången, men det är nästa 1,5 år sedan de bråkade sist, och det har varit jättelugnt på sistone! De har lekt och myst tillsammans i sängen...Fattar noll!

Däremot är det sista gången, nu kommer jag att ha dem i skilda rum när vi lämnar dem. Alltid. En gång är en olycka, två gånger är en vana...


Veterinären kunde inte göra mycket mer än att ge henne smärtlindrande och antibiotika, och jag ville inte lägga in henne över natten så idag är det sårtvätt som står på schemat. Viss fara för bett, men det gör ingenting...

Det som oroar mig mer än såren är att vi hittade en tand i sängen. Hel och fin, hela roten ute, så det bådar väl för en OK läkning, och jag ser på svullnaden vilken sida det rör sig om. Ola får hjälpa till för mer komplett undersökning i kväll, så inga fler sitter löst.


Alla ni som har hushåll med flera hundar som INTE slåss, ni vet inte hur lyckliga ni är...jag kommer garanterat aldrig mer att ha mer än en hund åt gången, hur valpsugen jag än blir. Det är INTE roligt när ens ena "barn" skadar det andra!

 
ANNONS
 
Harriet

Harriet

14 november 2008 11:57

Fy vad tråkigt. Hoppas hon piggar på sig snart och att ni inte hittar fler lösa tänder.

http://www.kiara.dinstudio.se

 
Ingen bild

Birgitta

16 november 2008 20:30

Fy, vad trist att de har slagits! Lilla Popsy, hoppas att det läker snabbt och att hon inte tar skada mentalt. Du gav mig en tankeställare om mina hundar som aldrig är ovänner, t.om "rabban" Fatima är hur snäll som helst mot Cinta. Borde kanske uppskatta hennes bra sidor lite mer!!!
Tack för den senaste promenaden, lika givande som vanligt.
kram Birgitta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se