Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Omvänd kloss

Av Åsa - 7 november 2008 13:52

Popsy avancerade till bakbenstarget på kloss idag. Hon är helt inne på att det är bakbenen som ska jobba, så vi klickade för stilla tassar ett tag, innan vi gick vidare. Jag lyckades fånga ett framtasslyft och utvecklade det, men det tog ett tag innan hon fattade att baktassarna skulle vara kvar på klossen trots att hon flyttade framtassarna i sidled. Till slut fick vi till nästan ett helt varv, i små etapper!


Mårran fortsatte med rallyövningar. Skiftena vid sidan var supersnygga, handlingen fungerar bra, raka fina sitt i front, perfekt stadga i "stå, gå ett varv runt hund", och en vänstersnurr helt på stället. När hon fattar - då fattar hon med besked! Glad och pigg var hon också, trots att det bara var frukosten som bjöds.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se