Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Novembers utmaning: pingla i klocka för att gå ut

Av Åsa - 4 november 2008 10:25

Popsy GILLAR att föra oväsen, detta är verkligen hennes grej...

 
ANNONS
 
Catherina

Catherina

4 november 2008 10:57

Smart!! :) Och mycket söt hund också!
Vart hittade du pinglan??

http://hund.cattis.com

 
Ingen bild

Åsa

4 november 2008 11:00

Det är en undulatpingla, billig och bra.

 
Camilla Svenäng

Camilla Svenäng

4 november 2008 22:13

Vad informativ och bra video! Du är duktig på det här, gör du fler filmer, tro? Eller har gjort?

http://www.freewebs.com/rastahunden

 
Ingen bild

Åsa

5 november 2008 08:25

Tackar!
Alla mina filmer hittar du på hemsidan under "filmer", däe finns ett trix för varje månad och lite annat smått och gott. De finns också på min youtube-sida www.youtube.com/asashundar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se