Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Internet är häftigt!

Av Åsa - 27 oktober 2008 10:24

Det här mailet väntade på mig i morse. Det förgyller hela min vecka! :D


"Hej, Lāser sā ögonen blöder om dina kamper med Mārran vid hundmötena. Du har gett mig sā mycket inspiration sā jag tycker jag bör tala om att du har en flitig och tacksam och ofta road -  läsare lāngt nere i Europa och som kämpar med samma problem med sin (svenska) hoffe. Jag följer alltsā i stort ditt program m u a att jag inte vāgar mig pā Halti. I somras for jag förbi Rolsberga (min bror bor i Ludvigsborg) och kunde inte lāta bli att le nār jag sāg ställena som du talar om i dina bloggar. Synd jag inte bor dār för jāmnan - annars hade jag gārna kommit o fikat - du hade dessutom bjudit ju :)- o diskuterat detta gemensamma problem. Men, som sagt, den fikan ligger c:a130 mil härifran Men i dag blir det bara  ett litet ord om att dina egna ord faller i god jord här nere i Normandie - lite feed-back ār vāl inte helt fel ibland och att läsa dina bloggar utan att ge sig till känna tycker jag känns lite fegt. Tycker du ār väldigt konsekvent och duktig med hundarna!  I  dag pā hundklubben har vi bara gātt fram o tillbaka utanför stāngslet - hundarna bakom stängslet var i  lydnadskurs  - med massor av godis tills han gick med löst koppel o kopplade bort en del av sin negativa energi. Eller kanske kopplade om till växelström. Sā jag försöker ocksā lāta bli att kasta hunden pā djupt vatten. Till det positiva är att han inte längre börjar med att skālla vāldsamt. Nu för tiden tiger han ātminstone: men nya attityden ār intressant och kanske aningen mindre rāttfram:  att smyyyga sig mot den andre hunden o blāstirra.  Sprāket ār nog glasklart fōr de andra  sā han blir ju inte precis poppis pā det dār sāttet heller. Riktigt synd om honom:-(Och āndā, ja, ändā tror jag att han inte gōr detta för att anfalla den andre... det är bara hans sätt att nalkas nāgot/nāgon han inte kānner. Hundar han känner ār det OK med.    Annars är han snäll o bra hund. Bara detta med andra hundar!!!! (A andra sidan är det ju faktiskt ett ganska vanligt sātt fōr vissa hundar att nalkas andra: smyga fram pā lāga ben, och fixera den andre med blicken.)Hālsningar o mānga tack frān NormandieIngrid Lecander (Bergenhofs Adas, Elliegārdens Pepita och gammelmoran Tekla, 16 ār.Alla hovawarts). "  
ANNONS
 
Karolina

Karolina

27 oktober 2008 13:20

Appropå nått helt annat. Jag har förstått att du sysslar med Rallylydnad och jag undrar var man kan hitta regler och sånt?
Vi börjar tappa lusten för "vanlig"lydnad så jag funderar på att prova lite rally här hemma.

Mvh Karolina

http://blogtown.se/blog.php?id=Dinnajad

 
Ingen bild

Åsa

27 oktober 2008 16:34

Hej!
Regler och annat smått och gott hittar du på www.rally-lydnad.se

Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se