Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Veterinärbesök

Av Åsa - 27 oktober 2008 10:12

Popsy har problem med ena bakbenet på vintern, och detta året tänkte jag förekomma och kolla upp henne ordentligt. Ålderskrämpor är helt OK bara man har lite smärtstillande hemma.

Efter att ha dragit ut hundarna från under sängen (måste verkligen börja träna "hurra, vi ska åka bil") åkte vi till Malin i Hörby.


Popsy har lite kassa upplevelser från veterinärer sedan tidigare och utrustades med munkorg. Tack och lov för en veterinär som inte tittar konstigt på mig när jag oavbrutet matar min hund genom hela undersökningen! Popsy befanns vara OK, men för säkerhets skull ville vi testa för erlichia. Jag kände mig som en OND hundägare när jag la Popsy på sidan och höll henne stilla...dessutom ryckte hon åt sig benet för tidigt, fick ett blåmärke, blev förstärkt för att röra sig, och var tvungen att göra om alltihop på andra benet. Hon gjorde förtvivlade ansträngningar att komma loss (det funkade ju nyss!), men gav till slut upp och låg helt stilla och hjälplös. USCH!

Men testet blev taget, och hon skakade av sig upplevelsen på vanligt terrier-manér och började bjuda "rulla runt" för att få mera godis. Hon är oförstörbar! Ärligt talat var det nog mer traumatiskt för matte än för henne... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se