Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Mera balans

Av Åsa - 28 september 2008 12:29

Batteriet på kameran är på laddning, förhoppningsvis blir det någon bild på Popsy balanserandes på mina axlar ikväll.

Under morgonen kom vi så långt att hon glatt hoppar upp på kommando, balanserar medans jag reser mig hallvvägs och sedan går ner igen, och hoppar ner på kommando. Hon tycker att det är läskigt när jag reser mig helt så vi tar det en liten bit i taget.

Jag började i tröja, men det är jacka i kraftigt tyg som gäller (rivmärken på ryggen).


Mårran fick jobba med att backa uppför trappan. Hon har gjort en liten kedja där hon går upp två steg, vänder, och backar resten. Jag vill att hon ska backa direkt. Svårt...

 
ANNONS
 
Andrea

Andrea

28 september 2008 20:18

Förstår precis hur du ser ut på ryggen... Boris fixar hela vägen nu! Albin har lite sämre balans så han är nog på ungefär samma nivå som Popsy.

http://www.drean.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se