Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Hundmänniskor är världens trevligaste!

Av Åsa - 26 september 2008 08:53

Så är man på topp igen.


Jag började med att träffa en elev från i våras efter deras "sommarlov". Stora, kramgoa Enso har gått från hysterisk newfoundland (jodå, det finns) som drog omkull husse till kontaktsökande, väluppfostrad och lycklig hund. Av tidigare utbrott när han såg en främmande hund finns inte ett spår. Då blir man extra glad!

Sedan ett "nytt" gäng till klickerträning för tävlingslydnad. Idel glada svansar och pigga ögon! Ambitiösa hundägare som vill massor, underbara att ha lektion för.

Och till sist klickergänget på fortsättningskursen...Kan inte bli bättre!


Jag är redo för resten av helgen, just nu klarar jag allt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se