Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Enda ljuspunkten på en ganska slätstruken dag

Av Åsa - 19 september 2008 20:06

Min dag har ägnats åt begravning (Olas mormor, inte så känslosamt), förkylning (mår KASST!), försöka övertyga Benji om att han fortfarande kan röra sig, och för att avsluta det hela fick jag konstatera att söndagens tävling kan jag glömma: jag har plikter på släktmiddag (svägerskan är hemma från Guatemala i två dagar). Inte värsta dagen, men långt ifrån bästa...


Då är det tur att man har kurs på kvällen! Mitt klickergäng är alltid roligt att träffa, och jag blir alltid så glad över hur duktiga både mattar och hundar är.


Själv har jag inte hunnit träna idag, och imorgon är det heldag på jobb som gäller (är det rimligt att ha öppet 10-18 på helgen?) så då blir det inte heller tränat. Och ingen tävling...OK, jag skulle ta det som en ren träning eftersom jag skulle stå över platsen = ingen chans till förstapris, men ändå... Lycka till, resten som ska till Höör (och Lund)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se