Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Chockerande morgon för lillkillen

Av Åsa - 19 september 2008 08:53

Det var väldigt tyst från stallet i morse. Så tyst att jag vaknade, annars brukar jag sova mig igenom Benjis frustrerade stampande för att få komma ut.

Ola gick ut vid 8 (två timmar efter deras vanliga tid, lite sovmorgon fick vi ha), och möttes av en ömklig syn: Benji stod blick stilla längst upp i boxhörnan. Ola gick in och kliade honom lite på halsen, och han la sitt stora huvud mot Olas bröst en lång stund...sedan stapplade han sakta efter sin älskade husse ut i hagen. Det är hårt att vara f d hingst!


Nu mår han bättre, med små, små steg har han tagit sig bort till Tango ( i andra änden av hagen), och står och käkar gräs med lugna öron och ögon. Jag försöker trösta honom med att dessa två dagarna är värst, det blir bara bättre, och han verkar lyssna...eller bara kela lite när tillfälle ges.

 
ANNONS
 
Maria Y

Maria Y

19 september 2008 16:15

Lilla tuffeln då!

PS Länk till din hemsida nedan funkar ej! Verkar ha blivit ett kommatecken istället för punkt.

http://cowgirlup.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

20 september 2008 10:06

Ja, han var lite ynklig...
Tack för uppmärksamheten! Problem fixat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se