Åsas hundar

Alla inlägg under augusti 2008

Av Åsa - 2 augusti 2008 20:07

Lustigt hur ens "beteendevetenskapsglasögon" alltid sitter på näsan. Idag har jag konstaterat att intensiv smärta kan vara förstärkande, eftersom den leder till önskat resultat. Betingad förstärkare...

           

Kom igen, jag är faktiskt inte naken! Lite får ni tåla...


Kärlekstecknet är några år gammalt, murgrönan tog två timmar att få dit.

Bröllopsdagspresent från maken (lite sen) för att ha stått ut med honom i tio år (eller kanske är det han som står ut med mig?). Snyggt, tycker jag!

ANNONS
Av Åsa - 1 augusti 2008 15:44

Först en promenad i Hörby i väntan på att bilen skulle bli klar. Jag kände mig lite kaxig där jag gick med mina två (till synes) otroligt väluppfostrade hundar! De är inte så aktiva när det är varmt...

Sedan iväg och träna med snygga lejonhunden. Mårran och Zicko gick lugna och nöjda sida vid sida på en promenad utanför klubben. Zicko verkar ha generaliserat "killerbitch" till att gälla ALLA mina hundar, och valde att inte hälsa på Mårran. Duktig hund!

Sista anhalten: träffa Claudia på uteservering i Eslöv. Mårran var tyst och snäll under bordet medans vi åt, och jag märkte knappt att hon var med under vår promenad bort till Ekevalla för planering inför tävlingen. Vi mötte ett antal hundar, varje gång sa Mårran ett mycket försiktigt "vvvv" (det blev aldrig ett skall) och tittade förväntansfullt på mig för att se om jag fattade vinken. Det gjorde jag.
ANNONS
Av Åsa - 1 augusti 2008 09:27

...dog min älskade Athlas. Här är till ditt minne, du lever i våra hjärtan (kliché, men sant).

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se