Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Inför tävlingen

Av Åsa - 29 augusti 2008 14:09

Vi tog oss i kragen och åkte till Burlöv och tränade. Stort tack till mina träningskompisar!

Popsy skötte sig perfekt i allt utom rutan, som helt plötsligt inte fungerade alls...Fattar ingenting! Hoppas det var något tillfälligt.

Jag är lite orolig över ett nytt beteende som har dykt upp ett par gånger: helt plötsligt lämna mig för att strosa iväg och nosa. Första gången på tävlingen i Tollarp (efterlöp), andra gången på träningstävlingen i Eslöv (dåligt rasted innan, smet och kissade) och tredje gången idag (misstänker dåligt rastad...). Visst, jag har förklaringar, men det kan ju vara så att jag efterkonstruerar för att dölja ett smygande problem för mig själv! Jag ska vara extra noga med rastning innan träning och verkligen vara uppmärksam på om det blir en trend.

Mårran hade sönder sin nya nosloop, så nu vet jag att den typen av D-ringar INTE fungerar. Bättre att det händer min hund än någon annans! Annars skötte hon sig fint, trots ny miljö och nya hundar. Lite stolt är jag över mig själv som inte automatiskt röt åt henne när hon ville hälsa på en främmande hund (pga att jag stog och pratade med henne lös, slarvigt!), utan bara mjukt kallade tillbaka. Främmande hundar ska vara trevliga, inte orsak till rädsla och osäkerhet!


Sedan åkte vi till T&A i Vellinge (rekommenderas, jättetrevlig personal och bra kvalitets-utbud) och köpte nya täcken: ett Hansbo fleecefodrat regntäcke till Mårran och ett back-on-track till Popsy. I vinter ska hon slippa bli avkyld och få ont i rygg och höfter! Nu vet mina kursare vad deras anmälningsavgifter går till...

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

29 augusti 2008 21:35

Tack själv för dagen. Vi ses på tisdag.

Jag och Malin hör av oss ang att vi ska hitta en dag, för träning.

//Susanne

http://www.azlan0zicko.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se