Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Kan hundar gnissla tänder?

Av Åsa - 29 augusti 2008 07:25

Popsy har börjat lufttugga och gnissla tänderna mot varandra när hon ska sova. Mycket märkligt! Jag vaknade av det i natt (trodde det var maken).

Hon gjorde något liknande under förra skendräktigheten, men inte så intensivt.

Andra knäppa skendräktighetstecken:

Hon trycker (med all sin kraft!) nosen mot olika ytor, och piper. Soffan, ett byxben, Mårran, sin mage. Hela nosen vinklas uppåt och hon får knappt luft, och där sitter hon i någon minut innan hon flyttar nosen två millimeter och gör om.

Hennes speciella "var är mina valpar?"-pip. Lika delar ynkligt och uppfodrande.

Snart sätter mjölken, bäddandet och leksakssamlandet igång...och svullen blir hon om magen...

Humöret verkar i alla fall blivit bättre igen.


Mårran visar MYCKET mindre, det enda hon gör är att hon diskret smyger upp på den oinredda övervåningen (trappan är en trappstege som är brantare och glesare än bruksstegen) och gräver ett bo i isoleringen. Inte bra för vare sig hund eller isolering! Lätt fixat genom att ställa dammsugaren i trappan, den går hon inte förbi.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se