Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

MÅSTE man jobba?

Av Åsa - 26 augusti 2008 21:19

Det är inte bara jag som tänker så, unghingsten Benjamin hade liknande tankar idag. "Om jag är jobbig och bara backar, kommer husse att ge upp då?" Det gjorde inte husse. Lillkillen börjar bli könsmogen på allvar, fler "strider" är nog att vänta. Vi kan alltid hota honom med kastrering!


Vovvarna tränade rutor idag. Jag var hård mot Popsy, här var det riktiga rutor som gällde! Kom där startskall bröt vi helt, och bytte hund. Effektivt...

Båda hundarna är på väg mot skendräktighet, och extra retliga. Mårrans stubin krymper när hormonerna ökar. Det ligger slagsmål i luften...hoppas det kommer när vi har möjlighet att sära på dem så att man slipper mötas av ett blodigt golv och en skadad Popsy längst in under sängen. Varför, varför, varför är det så dyrt med kastrering? Kan man inte få det till "fara för hundens hälsa" och få försäkringsbolaget att betala en del? Någon som har erfarenhet?


Jag väntar tålmodigt på att sömmerskan ska bli klar med min nosloop. Jag saknar den! Ska det ta så lång tid blir det omöjligt att samarbeta med henne. Jag ska göra nya ansträngningar att hitta delar, så att jag kan sy själv. Det MÅSTE finnas!

 
ANNONS
 
Patrik Berggren

Patrik Berggren

26 augusti 2008 22:36

Ha, ha ... jobba? Vem vill jobba? Det gäller att hitta ett system som går på autopilot :)

http://www.klickerforum.se

 
Ingen bild

Johanna, Millie & Muhze

27 augusti 2008 23:04

Men om flickorna inte gillar varandra kan de väl vara i olika rum när ni inte är med?

 
Ingen bild

Åsa

28 augusti 2008 07:45

Ständig avvägning...99,99% av tiden gillar de varandra och kommer bra överens, och blir jättelessna om de inte får vara tillsammans. Men om jag märker att det börjar hetta till mellan dem (jag kan läsa tecknena ganska bra nu för tiden) så skiljer jag dem åt när de är ensamma hemma.
Incidenten med slagsmål när vi var borta har (peppar, peppar) bara inträffat en gång, alla andra gånger så har det varit något i vår närhet som har utlöst slagsmålet (en leksak, ett tuggben, att få sitta närmst om husse lagar mat, platsen i mitt knä).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se