Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Kräftor

Av Åsa - 25 augusti 2008 09:43

Så mycket tränat blev det nu inte på kräftskivan...om man inte räknar Mårrans tränande av sina röstresurser (inga hundar tillåtna inomhus).

Popsy hoppade upp i bilen och gosade in sig, men Mårran tröttnade snabbt på att leka med Vilma och såg oss genom fönstret. Efter en timmes ihärdigt skällande funderade jag på om det här med utsläckning verkligen funkar? Men jodå, efter ytterligare en halvtimme tystnade hon och hoppade upp i en trädgårdsstol istället. När hon varit tyst i fem minuter gick jag ut till henne och berättade lugnt hur tyst och duktig hon var. När jag gick in igen skällde hon, men inte mer än ett par minuter, sedan var det stolen som gällde. Jag gick ut och berömde, hon var tyst när jag gick in, och sedan bestämde sig Popsy för att komma och göra de två systrarna sällskap.


En småkul sak hände ganska precis när vi kom. Vilma delar sin tomt med katten Molle, som inte är hundrädd. Det vet ju inte mina hundar som jagar katter så fort de kommer åt. Molle hade lagt sig tillrätta i ett buskage när Mårran fick syn på honom. Hon hann inte mer än två steg innan Vilma satte sig bredvid Molle, som lojt rullade över på rygg, och morrade mot mina hundar när de ville kolla in den lustiga katten. Häftigt!

För att undvika slagsmål eller klor i hundansikten flyttade vi på katten ganska snart (han hade inte minsta tanke på att själv bege sig därifrån). Vilma är en riktig kompis...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se