Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Sk*tväder och inomhusträning

Av Åsa - 25 augusti 2008 11:20

Motivationen går i däck när regnet håller i sig...plus att jag jobbat hela helgen.

Litet pass på söndagmorgonen blev det i alla fall. Popsy behövde använda huvudet, och fick jobba med strumpan i tvättmaskinen. Hela kedjan. I rätt ordning! Efter lite jobb, frustrationsskall, flygande strumpor och pangande tvättmaskinsluckor så fick hon rätt på det. Varför är just stängandet av luckan så FRUKTANSVÄRT roligt?

Bytte plats på hundarna och lät Popsy vänta på station (handduk i badrummet), hon klarade utan problem att ligga still! Otroligt...


Mårran fick fortsätta med stimuluskontroll i fjärren. Tjuvstarterna börjar försvinna helt, och istället för att bryta upp och börja om någon annan stans kan jag bara köra om vår minikedja (ligg-sitt-ligg) från början. Duktig Mårran!


Idag ska det bli momentträning hemma hos svärföräldrarna. Det gäller att passa på i nya miljöer! Ska se om jag kan fixa både domare och tävlingsledare, och göra en snygg platsliggning med svag störning. Får nog köpa mera kattmat, och extra gott godis...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se