Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Lite låg Loppa...Är det daggen?

Av Åsa - 13 augusti 2008 17:54

Popsy har inte riktigt varit sitt vanliga jag idag...kan bero på daggvått gräs, kan bero på att inte frukosten är jätterolig, kan bero på att jag ändock börjar känna av mina nerver inför helgen.

Har planerat träningstävling på fredag, men hon kanske borde "vila sig i form" några dagar för att få upp träningslusten? Det är ju trots allt ganska viktigt att hon funkar på lördag, jag vill inte bara klara vår "klickerexamen" utan få MVG. Sikta mot stjärnorna ;)

Jag tror jag lägger ner träningen tills hon "tjatar" lite igen (borde ta max två dagar), det har hittills varit en ganska tröttande vecka för små Loppor.


Mårran fick träna lite rallylydnad, HON ska tävla på fredag. Vi har en klubbmästartitel i sikte! Inte för att vi är så många konkurrenter, men ändå...Vi la in lite avancerade rörelser (sitt-stå, ligg-stå vid sidan, stå medans jag går ett varv runt, vändningar), fungerade jättebra. Jag vill klassa upp henne! Klarar jag rent mentalt att starta henne på Ekevalla, och klarar hon att prestera med den typen av störningar? Jag tror det. Vi får se.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karoline & Lakrits

13 augusti 2008 23:29

Jag tror du och dina vovvar klarar allt, så lite rallylydnad är nog inga problem!!

 
Ingen bild

Malin m Birk & Mio

15 augusti 2008 13:06

Mina hundar är också trötta... Birk brukar inte gå att få trött men igår var han rätt slut på kvällen (men mycket nöjd). Intensivträning tar på krafterna. Kan vara det som både Birk o Popsy "lider" av. Ingen vila för Birk idag dock, vill fila lite till + kan vara intressant att se hur han beter sig när han inte håller på att explodera av energi på kurs... Vi ses på lördag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se