Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Massor av betong

Av Åsa - 31 juli 2008 14:39

Ola har tillbringat en hel del av sin semester med att bryta upp golv, ta ut golvbrädor och bjälklag, köra in grus, isolera, lägga golvvärmeslinga och armering, och idag gjuta nytt golv, i vårt gamla sovrum. Nu är äntligen 1,6 kubikmeter betong på plats, så första steget mot ett nyrenoverat sovrum innan vintern är avklarat! Inga fler musbon under golvet.


Båda hundarna är totalt softade idag, trots att det faktiskt är lite molningt ute. Jag misstänker att Popsy har en släng av sitt gamla ryggont, hon är inte vidare rörlig och tvekar att hoppa upp till sina favoritsovplatser.


Ikväll har jag planerat ett kort pass (har läst en ny och inspirerande bok som jag bara måste testa lite idéer ifrån), vi får väl se om de kan tänka sig att medverka...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Margareta

2 augusti 2008 19:20

Vilken bok är det? Alltid kul att läsa nytt och inspirerande.
/Margareta

 
Ingen bild

Åsa

2 augusti 2008 20:06

"Control unleashed" av Leslie McDevitt. Kakonbra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se