Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 24 juli 2008

Ledig - på riktigt...

Av Åsa - 24 juli 2008 19:21

Idag har jag inte gjort många knop...Fint väder, trasig gräsklippare, lugna hundar.

De fick träna en liten stund (GF stå är veckans övning), Popsy gjorde ett par snygga apporter, en fin fjärr, och lite hitta mitten.

Mårran skötte sig perfekt förbi Lysia-hundarna, trots att både Popsy och husse var med! Härligt, framsteg!


Jag plockade fram mina favoritbilder från mobilen och la in dem på datorn för utskrift. Kvaliten är inte perfekt, men motiven roliga...

Mina små älsklingar...
Och en stor.


 
ANNONS
 
Ingen bild

maoi

24 juli 2008 20:43

Tänkte bara fråga,,, hur får man inte text mellan bilderna???

 
Ingen bild

Åsa

25 juli 2008 13:00

Eftersom jag faktiskt har text mellan bilderna så antar jag att det är det du vill ha... Jag klickar på det lilla trädet längst till höger när jag skriver inlägget, så kan jag lägga in bilden där jag vill.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se