Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 15 juli 2008

Popsy stod på "händer"!

Av Åsa - 15 juli 2008 10:43

Jag ville kolla av trixen för kvällens kurs, så Popsy fick backa lite upp för trappan. Helt plötsligt hittade hon brädan som vi använde för att träna handstående för några vackor sedan (som jag avbröt eftersom jag misstänkte att hon kände obehag), och bjöd ett par snygga uppbackanden. Jag klickade, men tog bort brädan eftersom jag ville träna slalom. Popsy var envis, och backade upp mot väggen istället. "Kul!" tyckte jag, och klickade. Mitt intresse var fångat, skulle hon göra om det? Hon tramsade runt lite, så jag avslutade med "paus" och skulle just vända mig bort när det hände: hon ställde sig på händer. Helt utan stöd. I säkert två sekunder. Klick och jackpot, så klart! Hon upprepade inte det snygga handståendet, men väl ett par halvbra som jag också klickade, innan jag avbröt helt och hållet.

Jag kanske aldrig får fram det igen, men för mig räcker det med att jag vet: min hund stod på händer!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karoline & Lakrits

16 juli 2008 19:26

Duktiga, arbetsamma Popsy med en passande matte! Ni är så duktiga båda två!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se