Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Bättre och bättre!

Av Åsa - 12 juli 2008 17:06

Vi tränade vidare på att kedja fjärren, hon försökte bara fuska en gång idag. Jag la till två ytterligare skiften, och ökade till sist avståndet till fem meter. Hurra!

Ingångarna med apport blir också stadigt bättre. Nu har hon återupptagit att lämna leksak vid sidan, så jag är övertygad om att det är samma sak i hennes lilla huvud.

Vi punkttränade ställandet i inkallningen för att få riktig snärt, och blandade med ett par raka för att kolla stimuluskontrollen. Inga problem!


Mårran gjorde också en snygg, tävlingsmässig fjärr, men med belöningar mellan varje skifte (inte kedjat alls).

Vi tränade också ett par korta inkallningar med explosiva starter och falska kommandon, och ställande under b.m med externbelöning bakom.


Ikväll kommer Vilmelinen och har kul med de andra! Och imorgon är det träningstävling för Loppan (löpMårran får stanna hemma).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se