Åsas hundar

Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

Tre olika upplägg på gång

Av Åsa - 11 juli 2008 11:15

1. Jag har kontaktat Jenny Wibeck www.freewebs.com/hundraprocent angånende tävlingslydnad för klickertränare. Hon kommer gärna och instruerar oss en heldag eller en helg, om vi får ihop en grupp. Hon är bokningsbar

6/9
20-21/9
4-5/10
11-12/10
18-19/10
22-23/11
29-30/11

och tar 1.750:-/dag inkl moms exkl milersättning. För en helhelg (fre kväll-söndag) tar hon 3.900:-, och önskar övernattning hos någon. Får vi ihop en grupp på sex stycken tycker jag att vi kör åtminstone en heldag.


2. Jag kommer att hålla stadspromenader i grupp: vi går ca en timme inne i Eslöv / Höör / Hörby, och tränar olika typer av hundmöten främst mot varandra. Hur svårt vi gör det beror på gruppen. Min tanke är att alla hundar som behöver miljöträning / hundmötesträning är välkomna, men de som har utfallsproblem bör titta på alternativ 3.

Max sex hundar i en grupp, kostnad 50:-. Blir det en succé så kommer jag att ha två promenader i månaden på skiftande platser.


3. För dig som verkligen vill träna bort aggression kommer jag att sätta ihop "morreklasser". Teori blandas med praktik , till att börja med endast en hund i taget som får träna på en "neutral" hund, efterhand även gruppövningar.

Tonvikt läggs på förståelse för motbetingning, habituering, och inlärning av ett alternativt beteende för hunden. Ägaren får lära sig kroppskontroll, andningsteknik, koppelhantering, samt att verkligen se och läsa sin hund. Eftersom alla på kursen har samma problem så lär man mycket av att titta på varandra!

En kurs är på fem gånger två timmar, vilket ger aktiv tid med egen hund ca 20 minuter (mer än så brukar de inte orka). Kostnad: 1250:-, max fyra hundar.


MAILA intresse för dessa tre uppläggen till asa@asashundar.se .


 
ANNONS
 
Harriet

Harriet

13 juli 2008 13:20

Är priset hos Jenny per person eller delar vi på det?

http://www.kiara.dinstudio.se

 
Ingen bild

Åsa

13 juli 2008 16:10

Vi delar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 2 april 2012 09:21

Till min förvåning upptäckte jag att denna bloggen, trots att den varit inaktiv ganska länge, fortfarande har nästan tvåhundra besökare i månaden...Wow!   Ni som snubblar in här och blir nyfikna på vart jag tagit vägen kan surfa vidare till glada...

Av Åsa - 11 maj 2010 10:36

För alla er som undrar hur det gick med Popsy: Operationen gick bra, tumören är som sagt elakartad och kommer tillbaka men med lite tur så får vi ett par år till. Just nu är hon piggare än någonsin! :)   Kändes inte rättvist att avsluta med en ...

Av Åsa - 6 maj 2010 07:06

Olika omständigheter gör att jag avslutar bloggandet. Sorry alla mina vänner! Tack för denna tiden, ni som vill är välkomna att bli mina vänner på facebook och naturligtvis finns hemsidan www.asashundar.se och min bilddagbok http://asashundar.bi...

Av Åsa - 5 maj 2010 18:31

Popsys testresultat från tumören kom idag. Elakartad. Min värld står stilla. ...

Av Åsa - 5 maj 2010 08:13

Det är jobbigt att inte kunna träna hund så mycket som man vill inför lördag...liiite nervös är jag, och då blir jag energisk, och den extra energin får perfekt utlopp i hundträning. Så igår fick jag en timme över innan styrelsemötet, och passade p...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Åsas hundar med Blogkeen
Följ Åsas hundar med Bloglovin'

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se